op de man…

Ja… ik weet ‘t. ’n Paar dagen terug verkondigde ik nog een beetje blog-moe te zijn. Maar ja soms lees je iets en dan moet er even wat uit je even wat kwijt. Zoals net in de L.C.* : Sjors Fröhlich houdt voorlopig z’n bek mijdt voorlopig microfoon… Wat een fijn berichtje in de krant. Sjors Fröhlich, u weet wel, die jongen die het zaterdagochtend altijd nodig vindt mensen niet serieus te nemen en af te moeten zeiken ( dan moet je zo’n programma niet willen maken, Sjors…). En dat de N.O.S. ‘m een paar jaar terug inlijfde bij de Tour de France reportages, vond ik al helemaal ’n dubieuze beslissing. Sjors had gewoon met z’n vriendje ( hoe heet ie ook alweer Peter Plaisier, uitgerangeerd bij Radio 3… ) onnozele kwisjes moeten blijven maken op een een of ander achteraf(zend)tijdsstip, zodat ik het allemaal niet hoef te horen zien. Nee… ’t is allemaal heel sneu hoor, voor Sjors. Maar hij heeft inmiddels z ’n eigen productie-bedrijfje ( samen met Peter ), dus ’t komt vast wel goed met ze. Alleen liever niet meer op de radio… Nee, laten ze die Bert Kranenbarg ( geen typefout ) maar houden. Vind hem ’n stuk sympathieker. Als presentator dan, bedoel ik…

*) Leeuwarder Courant

8 reacties

Opgeslagen onder eamelje, media

8 Reacties op “op de man…

 1. Ik vind logmoe ook wel een mooi woord. Echt iets van deze tijd. Gelukkig gebeurt er weer wat waardoor de moeheid meteen weer over is.

 2. Sjors is idd wel uitgerangeerd op TV en Radio…

 3. Ik ergerde me al aan die Sjors toen ik 25 jaar geleden op zaterdag in een keuken werkte, en hij er altijd op was met z’n onnozele kinderpraat. Hij had er ook nog een vriendinnetje bij. Weet haar naam niet meer.
  Hijzelf waarschijnlijk ook niet…

 4. ik moest heel hard denken, wie was dat ook alweer… maar ik had, zonder beïnvloed te zijn door jouw logje, wel meteen een negatieve associatie met de man.
  geheel terecht, dus ; )

 5. completely ot : wat voor werk doet anders, dat ‘ie in het groen loopt ? ik gok iets anders dan, maar denk nu steeds aan… boswachter hahaha ; )
  en waarom is dat hahaha… ? Er moet toch iemand op dat bos wachten.

 6. Hedy

  Sjors……

  Ja, die jongen dien vroeger over van alles en nogwat babbelde..

  sommige dingen veranderen nooit…

 7. Sorry, ken de persoon in kwestie niet. Ben al te lang weg uit het kikkerlandje geloof ik.

 8. Wat zijn jullie allemaal negatief over Fröhlich. Hij was te vaak op de radio, daar ben ik het helemaal mee eens. Maar zoals hij Cappuccino brengt niets dan lof. Het is juist goed dat hij niet iedereen zo serieus neemt en soms scherp aftroeft. Sommigen nemen zichzelf veel te serieus en dat voelt Sjors perfect aan. Bovendien is het soms echt kul waar de mensen over bellen. Echt jammer dat Kranenbarg er nu zit. Hij haalt het bij lange na niet bij Sjors op de zaterdagochtend.
  Smaken verschillen, Hayo. Maar mijn voorkeur mag duidelijk zijn… Maar ik geef toe, de onzin, waarmee sommige mensen inbellen, vraagt om een verbale afstraffing. Het gaat alleen op de manier waarop. Ook bij stand.nl . Het wordt tenslotte niet gebracht als satirisch programma…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s