bobs…

Sinds er bloggers mensen zijn, zijn er prijzen te verdelen. Wij Hollanders wereldburgers zijn n.l. gek op lijstjes. De beste jager van de grot, de koelste ridder van ’t land, de top 40, de top 2000, de televizier-ring, de Oscar’s, de best geklede man, en weet ik wat al niet meer. Ook bloggers strijden om de hoogste eer. Ik heb er niet zoveel mee, hoewel ik gek ben op lijstjes. Een huis, tuin & peuter kattenblog als dit, komt natuurlijk nooit in aanmerking voor welke prijs dan ook. Ik moet ’t hebben van jullie waardering ? Maar er zijn regelmatig collega ’s die om mijn stem vragen. Voor hun nep of lifeblog. En zodoende kwam ik, klikkerdeklik, bij de winnares van de Bob’s dit jaar; Xenia Awimova. En dat vind ik natuurlijk wel weer aardig en verrassend : een ( hele jonge ) Wit-Russische winnares.

Xenia Wimova

8 reacties

Opgeslagen onder (Wit) Rusland, media

8 Reacties op “bobs…

 1. Is er ook een link naar haar blog ?
  link onder haar naam en onder de foto…

 2. Ja, ik ben ook niet zo voor al die wedstrijden. Vooral omdat je jezelf moet promoten of hoereren. Daar heb ik dus geen zin in. Maar voor Xenia erg leuk natuurlijk.

 3. die links geloof ik vandaag wel ff, moet zo nog douchen, maar ik zeg : de gelijkenis met merel roze (qua uiterlijk) (op deze foto dan) is er.

 4. Lekker belangrijk…. dat zeker :)

 5. Ik heb de link naar mijn russische schoonzus gemaild. Die kan het lezen, wel leuke foto’s trouwens.

 6. Jammer dat we de teksten niet kunnen lezen, maar wel mooie foto’s uit Belarus.

 7. Ik heb het niet zo op awards voor bloggen, iedereen blogt wat hij/zij wil. De een is niet beter dan de ander, maar anders, en voor een ander publiek.

 8. Mir

  Mooi foto. Dat wel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s