go camp…

Ik heb tegenwoordig ’n toilettas. Vroeger, of beter: vóór deze toilettas, had ik nog niet eerder een toilettas. Ik propte m ’n tandenborstel en mini-shampoo flesje gewoon in ’n zijvak van m ’n rugzak. Of in ’t handschoenenkastje van de auto. Ik kan me zelfs herinneren dat ik wel ‘ns op pad ben gegaan met ’n tandenborstel en een schone onderbroek in het vakje van m ’n saxofoonkoffer.
Maar nu heb ik sinds kort een echte toilettas. Nee, niet voor kerst gekregen. Zelf aangeschaft; afgeprijst bij de kampeergigant. ‘Go Camp‘ heet mijn toilettas dan ook. En… ik had al veel eerder een toilettas moeten hebben. Het voelt echt veel beter mét ! Alsof ik ook belangrijker ben ofzo. Hij zit ook lekker vol. M ’n toilettas. Want natuurlijk heb ik van alles gezocht om Go Camp mee te vullen. Een tube Colgate Herbal. Een miniflesje Axe ( ik geloof nog steeds in die reclame ’s ), ’n paar finimals, pleisters ( die passen zo mooi in ’t zijvakje ), een nagelknipper ( zat hiervoor in m ’n gitaarkoffer ), natuurlijk een tandenborstel én m ’n scheerapparaat baardtrimmer. Al was ’t alleen maar om ‘m te verstoppen voor vrouw Anders, die ‘m ge misbruikt om haar bikinilijn bij te werken. Oja en nog een krabbertje, scheerkwastje en een Vergulde Hand scheerstaaf, voor als er een keer geen stroom voor handen is.
’t Lijkt wel zo ’n Esta vrouwen blogje, van wat heb ik in m ’n tasje…
Maar wat ik eigenlijk wilde zeggen, is dat ik elke keer als ik de naam op mijn toilettas lees, ik zo ’n ongelofelijke zin krijg om weg te gaan. En Go Camp mee te nemen natuurlijk.
Niet noodzakelijkerwijs kamperen overigens.

15 reacties

Opgeslagen onder oar...

15 Reacties op “go camp…

 1. Go Camp en jij worden onafscheidelijk. Ik heb dat met een Curver ‘koffertje’, spuuglelijk, nog uit de tijd van beige en bruin, maar handig voor de toiletspulletjes. Laats kwam ik er een hotel mee binnen en toen vroeg de engelsprekende receptionist verbaasd: “Pet?”. En ik: “Nee, toilet.”

 2. nagelknippers horen ook in gitaarkoffers. sinds ik m’n gitaarkoffer (mèt gitaar) verkocht heb (en ’t nu moet doen op een HOSje (hele oude spaanse) of op die van Peuter ; ) ben ik altijd m’n nagelknipper kwijt. NU OOK.

  bij ‘go camp’ had ik een heel ander(s) logje verwacht btw.

 3. Kijk maar uit… dit soort dingen heeft de abnormale gekheid om zich te vermenigvuldigen, ik begon ooit met 1 toilettasje, maar het is net als met schoenen: na een paar jaar heb je ineens een hele verzameling.

  Hoedanook: Go Camp!

 4. Mm, baardtrimmer. Dat betekent een korte baard…
  Ik ken een Terschellinger die op school zijn tandeborstel in het borstzakje van zijn spijkerjas draagt omdat hij nooit helemaal zeker is waar hij slaapt. Ligt dat nou aan Terschelling of aan zeevaartschool?

 5. In ieder geval zitten er nu nog spullen in die echt in een Go Camp thuis horen. Ik voorspel, over een jaar is dat wel Anders.

 6. mir

  Dat wordt een tas. Ik zeg gat in de markt de mannentas. Maar dan Anders. ( ;

 7. Alles los meenemen is niets voor mij, ik heb er eentje met een haak, kan ik zo uithangen in de badkamer op het hotel
  GoCamp heeft natuurlijk óók ’n haakje ! Wat dacht je…

 8. Ik heb een toilettas die ik nooit uitpak. Alles zit erin en ik kan ´m zo pakken. We gaan best wel vaak weg en dat is handig.

 9. Ook mannen zijn ijdeltuiten…

 10. Dat klinkt allemaal vreselijk georganiseerd. Het wordt nog wel wat met jou ;)
  ach, georganiseerd ? je moest m’n buro ‘ns zien…

 11. Stoer hoor… Je hoort er nu helemaal bij kerel. hahaha… Die Anders was heel anders dan de rest maar Anders wordt een ander mens! ;-)

 12. ik had een blogje verwacht over het fenomeen camp (de muziek van Spandau Ballet of iets dergelijks) en dat je daar een fan van bent: go camp!
  :-)

 13. Ik heb drie verschillende toilettassen, en die gebruik ik dagelijks. Oftewel, ik ben te lui om ze uit (en in) te pakken en zo vergeet ik nooit iets mee te nemen als ik ergens ga logeren.
  heb je dan ook drie ladyshave ‘s haarborstels enzo ?

 14. Op de mijne staat Go Home!
  (tegen geheime minnaars)

  *gniffel*

  Gezellig logje *gniffelsnuifgniffel*

 15. heeee word dus tijd voor een reisje met een echte gevulde toilette juf hihihi wat dacht je van nog een rondje rusland, was en is leuk neem ik de goeiemorgen washandjes voor je mee, leuk gister jullie spannende avonturen te horen succes met alles en bel als ik iets kan doen (ben wel iets bevooroordeeld natuurlijk)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s