roots…

Ik zie ineens her en der logjes opduiken over schoenen. Ongetwijfeld door het aanzetje van Inge… Nu vind ikbever ’t meer een vrouwending om al je schoeisel op ’t bed uit te stallen, er ’n foto van te maken en deze te voorzien van commentaar. Maar het deed mij wél denken aan ’n paar schoenen, dat ik ooit had. Natuurlijk had ik wel meer schoenen. Anders was is geen zwerver. Maar ik heb ’t hier over Roots. Van die schoenen waar je nu waarschijnlijk hartelijk om uitgelachen zou worden. Eigenlijk onvoorstelbaar dat, zelfs Anders, zich liet meeslepen in zo’n rage ! Ik weet nog dat ik met mijn nieuwe Roots tegen de muur stond te schoppen, om ze niet zo nieuw meer te laten lijken. Tja… je doet rare dingen als brugklasser puber…

21 reacties

Opgeslagen onder kultuer

21 Reacties op “roots…

 1. haha, of heel voorzichtig door de modder lopen, zodat de schoenen niet meer zo wit zijn. Met beleid, dat wel. Want te vies is natuurlijk ook niet cool.

 2. Negative heel shoes :-)

 3. oe. wat een ugly schoenen ! nee, die van jou zijn allemaal mooi… ;-)
  ik ken(de) ze ook helemáál niet ! maar toch weer leuk dat je toch stiekem meedoet aan dit vrouwenstokje. maar dan anders ; )
  ach, je kent me… nooit te belazert om aan zoiets mee te doen !

 4. Ik ben nog van deze:
  http://www.jeugdsentimenten.net/2007/01/31/scouts-schoenen/
  jah… die advertentie stond altijd in de Donald Duck ! ( of was ’t de Robbedoes… )
  nooit gehad ( wel gewild natuurlijk ). Kickers ( met zo’n suède bloemetje aan de veters ) wel overigens. Met zo’n rood gaatje in de hak; toen was het gevaar van door de hondenpoep lopen waarschijnlijk iets geringer…

 5. ’t zijn wel rare schoenen, nog nooit gezien. ;-)

 6. Er zijn wel meer rages waar je achteraf van denkt vonden we dat nu echt mooi?
  Grappig dat je ze express oud wilde laten lijken. Dat heb ik toch nooit gedaan.

 7. Prachtige schoenen! Stoer. Ik ging altijd met een nieuwe spijkerbroek aan in een zout bad liggen om deze te bleken. Je doet inderdaad rare dingen als puber.

 8. Zulke had ik vroeger ook maar dan in de damesuitvoering . Hoewel… ( krabt achter het oor )
  misschien waren ze destijds unisex, want echt ‘ladylike ‘ waren ze bepaald niet..

 9. Nu zijn die plastic klompen helemaal in… belachelijke dingen. Voor kinderen à la, maar volwassenen, zowel man als vrouw, lopen er ook mee… doe normaal denk ik dan.

 10. @anders : nee. zeker niet. maar waterverf. ik las vanmiddag een boekje voor aan Peuter en dat heette : Anders is leuk. en toen moest ik even aan je denken. dat kwam ik even zeggen. maar als je m’n schoenen gaat afkraken, zeg ik ’t nooit weer natuurlijk ; )

 11. Bert

  Bert is blij dat ie die rage gemist heeft, wat een gedrochten. Bij ons in het dorp liepen we gewoon op klompschoenen. Als ze een ander kleurtje hadden dan het traditionele zwart dan was je al heel modern.

 12. Ik ben ook gek op schoenen. Soms heb ik een paar schoenen die ik zo geweldig vind dat ik er na een week nog een paar precies dezelfde haal voor het geval dat het eerste paar versleten is! Erg he? ;)

 13. Even off topic, ik heb in mijn reactiedinges op je vraag over Wertheim gereageerd…

 14. Ik heb er ook op gelopen.
  Was er helemaal weg van, en liepen lekker!

 15. Cat

  Oeh, die zijn indeed ugly. Pardon, IK vind ze ugly.Zelf liep ik op Rockports…lekker stoer. Tot mijn moeder vond, dat ze een poetsbeurt nodig hadden en er enthousiast glimmende lichtbruine schoensmeer in wreef….

 16. mir

  Ik vind het dapper van je. Man wat een lelijke schoenen. Mijn broer had ze ook ( :

 17. Ja, wat een stoere schoenen zeg. Ik ben van deze generatie http://www.jeugdsentimenten.net/media/2004/09/duckies.jpg

  Ook erg leuk om terug te zien.

 18. elma

  Never ever have I seen such _horribly_ ugly shoes! I’m off to cuddle my new beautifully classic jodhpur ankle boots to recover…

 19. Wisten jullie dat er weer een nieuwe webwinkel is waar je de Roots schoenen weer kunt kopen? Moet je maar even kijken, in een heleboel kleuren zijn ze er.
  Groetjes van Brittanny

 20. Brittanny

  Vergeet ik nog de website er bij te zetten:
  http://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/rootsschoenen/

  Bedankt, Brittanybabe. Voor het delen van deze commerciële boodschap op dit Ad-free Blog ; )

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s