links…

Een van de voordelen van WordPress, is de mogelijkheid tot het vooruit publiceren van posts. Zo is uw redacteur deze week op den Friesche Meeren, alwaar hij zijn oude (bij)baantje als zeilinstructeur weer heeft opgepakt, maar verschijnen er tóch nieuwe berichten op Andersøm. Ja, de techniek staat voor niks !

Ik heb het al eens eerder gehad, over de favorieten blogs in mijn reader en bij de bladwijzers van m’n browser. Ik heb nét weer opruiming gehouden ( er zijn weer koppen gerold ), maar enkelen blijven maar halsstarrig staan in het lijstje. Van de bladwijzers, bedoel ik dan. Ik kan maar niet over m’n hart verkrijgen, om ze met één klik van m’n duim ( bij u waarschijnlijk de rechtermuisknop ) naar de vergetelheid te degraderen. Ik zal ze eens behandelen hier. Dan kunnen ze daarna alsnog gedelete vort…

Phatterism bijvoorbeeld, gewoon omdat ‘ie zo mooi is. Yadogg, omdat zelfs DWDD laatst aandacht besteedde aan het ‘hoeshoofden’. Sensibilid(ad), omdat hij (zij ?) een neus heeft voor mooie, pakkende en schokkende charitatieve advertenties en campagnes. Revu, omdat ik altijd nog ’s zo’n kekke telefoon wil winnen. Zusje, zusje; gewoon omdat de beste man mooi kan fotograferen. Lilla Laggåsen, omdat het een van de eerste weblogs was die ik regelmatig volgde. Ik moet zeggen, dat ik er vrijwel nooit meer uitgebreid lees. Door het ontbreken van een reactie-mogelijkheid, staat het allemaal toch ook wat verder van je af mis je de interactie. Blue Owl, om te lezen wat ik nog moet lezen… Het weblog van Leo Blokhuis, ondanks een overdosis Leo zo rond de feestdagen, is het nog altijd aardig om te lezen. Hoewel ik, moet ik zeggen, niet meer de passie voor muziek heb, die ik ooit had. Tegenwoordig ben ik tevree met radio 4 of 2. De IJsvogel & de Vos, van Jochum Kole; voor de foto ‘s, lijkt me duidelijk. De logs van Femke van Zeijl en Niels Godron. Een weblog dat ik ooit aanmaakte voor een vriend van me, Karakter, maar waarmee niet veel gebeurt. Het blog van Nynke, die hartstikke leuk schrijft. Maar ja… dat doen er meer.

Zo.. dat ruimt lekker op. Martin (Bril), Youp (ja, die ) en Noorderlicht mogen nog even blijven staan.
Voorlopig…

14 reacties

Opgeslagen onder oar...

14 Reacties op “links…

 1. Pascal

  Een soort van grote (lente) zomer schoonmaak. Toch kom ik vaak terug op mijn ‘oude clubje’ webloggers. Ik word soms wel onrustig van een volle reader. Dan moet ik gewoon ongelezen de boel opschonen. Het is soms niet anders.

 2. Wat een grappige lynx heb jij. Eigenlijk zou ik links moeten verwijderen van blogs die zelden meer schrijven en dus op sterven na dood zijn.

 3. Ik heb laatst ook eens opruiming gehouden bij de links.
  Zeker een groot voordeel dat vooraf en achteraf plaatsen van logs. Zo heb ik mijn hele vorige site met terugwerkende kracht geplaatst op mijn huidige site.

 4. Ik las je lijst en er bekroop me toch een klein gevoel van opluchting… ;-)

 5. Ik post mijn weblog zelden vooruit, weg is weg. Maar mijn fotolog via Shutterchance doe ik altijd op die manier. Eens per maand ga ik er een ochtend voor zitten en maak alle logs voor een maand, met allemaal nieuwe foto’s

 6. zeil ze, dat allereerst.
  heerlijk.
  heerlijk.

  en weer wat geleerd vandaag, zusje zusje is dus een man. ik ben er ooit via via terecht gekomen en heb er uren gekeken naar idd de meest prachtige foto’s (en een paar mindere, maar hé…) en later nog wel ’s weer gekeken ook. en altijd dus gedacht dat zusje zusje een zusje was van iemand.

  anyway.
  zeil ze.
  heerlijk.

  de beste man heeft twee dochters. vandaar. dus..

 7. Oef, ik sta er nog! :-) Toch weer goed voor mijn even weer eens lage dunk van mijn weblog.

  Veel heel veel genot op het water!

 8. Het ontbreekt me soms aan tijd om te bloggen hoewel het voornemen er altijd wel is….
  Gelukkig is er altijd Ander(s)mans leesvoer voor een kort moment van ontspanning.
  ( en/of bezinning ).

  Keep up the good work!

 9. Ik heb daarnet de gootsteen geschrobd. Ook voorjaarskriebels, maar dan anders.

 10. Ik moet eigenlijk ook maar eens opruimen. Maar het komt er maar niet van.

 11. Heb vaak de tijd gewoon niet om mijn gehele linklijst te lezen maar dat wil niet zeggen dat ik ze niet leuk vind. Dus laat ik ze staan. En misschien gaan anderen er ook weer kijken.

  De functie vooruitposten zou ik niet snel gebruiken denk ik. Eigenlijk heel handig als je er even tussenuit gaat. Maar ik schrijf vaak in het moment, een paar dagen later tja, dan is het al voorbij en hoeft het niet gepost.

  Je treft het wel met het weer zeg!

 12. Er zijn zoveel leuke blogs dat is ook zo.. Maar met een aantal bouw je een band, die blijf je langer trouw. Tenminste zo voel ik het ..

  Trouwens je bent van veel markten thuis. Zeilinstructeur ook nog, toemaar… Geniet ervan! ;-)

 13. Ook Elsje heeft moeite met het verwijderen van lynx… het voelt zo…. onbarmhartig: “U blogt weinig (interessants) meer, ik gooi u eruit!”…
  Maar af en toe zoet ze het toch. Om meer ruimte in haar hoofd en hart voor die leuke blogs die ze via haar favoriete blogs op het spoor komt te krijgen.

  meestal verwijder ik ze dan allemaal. om dan later weer ’n nieuwe widget of link-pagina te maken…
  dan valt het niet zo op welke koppen er rollen ;-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s