shotje…

Ik had daar zó ’n hekel aan. Vroeger. Dat wachten op een shotje (of een quootje). Van ’n een of andere hotemetoot, die zich van een geblindeerde limousine naar een opgehouden deur spoed. Of die bij het uitstappen uit de auto, besprongen wordt door een horde journalisten, als waren het een roedel kwijlende wolven. Dát leverde dan in elk geval nog een aardig beeld op; de mediagekte zelf… En ook al gaat het in dit geval om een ( wellicht belangrijk ) shot van Karadzic, welke met een helicopter wordt afgeleverd bij het internationaal Hof. Toch. Ik zag het net op het jeugdjournaal. Die arme, wachtende reporters en cameralieden. En ik moest denken aan dat logje van Kaat. En dat ik blij ben, dat dát m’n werk niet meer is. Met alle respect overigens, voor diegenen die dit nog wél kunnen opbrengen. Nee, dan waren de items voor het Klokhuis een stuk leuker om te draaien. En inmiddels is Anders van cameraman afgezakt naar (eet)caféhouder en later boswachter. Hij bespringt nu lepelaars…

19 reacties

Opgeslagen onder media

19 Reacties op “shotje…

 1. heb ik nu al die tijd niets opgelet… was jij cameraman? Waar?

 2. Maar die lepelaars zijn ook niet erg spraakzaam…overigens is wachten soms best leuk, je ziet elkaar weer eens he? Even bijkletsen…

 3. Verandering van spijs doet eten zeggen ze bij ons:-)

 4. en Anders zelf? geen hordes voor de deur om een glimp van hem op te vangen?
  Ennuh? Beschouw je het zelf echt als een degradatie? Of heb je behoefte aan een complimentje, want volgens mij doet Anders het niet slecht in de huidige maatschappij..

 5. vreselijke banen… er zijn er zoveel. gelukkig zijn er mensen die ze willen doen, alhoewel ik me bij sommige afvraag…

  boswachter vind ik nou echt zo’n beroep waar je trots op kunt zijn, naar je kinderen toe. go anders !

 6. Ik weet niet wat leuker is, wachten op een hotemetoot of lepelaar. Afgezakt zou ik bij jouw loopbaan zeker niet zeggen.

 7. Afgezakt? Je bent bij mij juist gestegen!

 8. @Salty: Jahaa.. ik ben het zo met jou eens!

 9. Perfect dat je juist doet wat je passie is. Lijkt me de beste stap die je kan maken!

 10. Hebben jij en Kaat het weer bijgelegd? Mij negeert ze nog steeds na dat Golden Retriever incident, omdat ik het voor je op nam. Nou ja… Er zijn wel meer bloggers boos op mij. Even te heftig gereageerd en voor eeuwig in de ban gedaan.
  Golden Retreiver ? Huh… ik weet van niks… ;-)

 11. Het boeiende verleden van Anders… Ik moet je eerlijk zeggen dat ik je huidige beroep bijzonder benijdenswaardig vind. H. gaat inmiddels de zoveelste nacht in bij het Joegoslavië-Tribunaal in afwachting van Karadiz, die maar niet komt. Niet leuk.
  ik hoorde dat ‘ie wellicht in Leeuwarden ging landen…

 12. Cat

  Ik vind jouw carrièremoves wel heel aardig…bewonderenswaardig…en allemaal leuke dingen. Al kan ik me inderdaad heel goed voorstellen, dat het prettig is om niet meer op quootjes te jagen!

 13. Het klokhuis.
  Daar liep je toch rond met een dooie kat?
  nee, dat was ’n collega…
  Het eetcafé.
  Daar wisselde je tentharingen om voor koffie en nu bespring je lepelaars. Wow.
  tja… what ’s next ..?

 14. Van paparrazzi naar vogelaar: lijkt mij een verbetering. Een ding hebben ze gemeen: je moet er geduld voor hebben en het juiste moment kiezen.

 15. @Tijdtussendoor: Jahaaa! Dat zeiden ze bij mij thuis ook. Nu nog steeds trouwens. :-)

 16. Wachten op het vogeltje; wat is nou het verschil, uiteindelijk?

 17. Me dunkt dat het bespringen van lepelaars ook best aardige beelden oplevert. Misschien moest ik eens met de vriend van Kaat en nog wat vrienden om je heen komen staan :)

 18. mir

  Ik sluit me aan bij Esther.

  Jowi, haha!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s