moe…

Ik zou misschien wat moeten zeggen over die beschamende vertoning gisteravond in de Kamer. Over de werkelijk oerdomme manier van Rita Verdonk om ook ’n steentje bij te willen dragen, aan iets waar ze overduidelijk geen verstand van heeft, en waarmee ze slechts aantoont het niveau te hebben van een schreeuwend en klagend lid van de familie Ruijmgaart.
Over de democratie in Nederland. Maar dat kunnen anderen veel beter.
Of over onze kamervoorzitster. Die misschien beter een dames-leesclubje kan gaan leiden.
Ik zou wat wíllen zeggen over de spannende ontknoping op de 1000 mtr. voor dames, op de spelen. Over de revanche van Anette Gerritsen. Over de prachtrit van Laurine van Riessen (ik had niet gedacht dat die tijd later nog goed zou blijken voor brons). En dat 0.02 sec. echt helemaal niks is. Zeker gezien de onnauwkeurigheden in de tijdswaarneming…

Maar ik ben moe. Erg moe. Van het late opblijven voor al die mooie wintersport. Van ’n semester adhd-vmbo-ers. Van de open dagen…
Dus ik laat ’t hier bij. Voor nu dan…

13 reacties

Opgeslagen onder eamelje, polityk, sport

13 Reacties op “moe…

 1. Ja, die Verdonk. Ze heeft iets minder kwalijke ideeën dan Wilders, maar door haar stuitende domheid kan ik haar slechter aanhoren. Maar Wilders komt trouwens ook niet verder dan schelden, alleen doet hij dat wat geraffineerder dan Verdonk.

 2. Het boek intelligente uitspraken van Verdonk is nog wel een flink stukje dunner dan dat overbekende boek 2000 jaar Duitse humor.
  Maar van Annette en Laurine werd ik ook heel blij. En ze mogen zondag ook nog een 1500!

 3. Mijn lief huilt tranen met tuiten omdat hij in België zit en al die prachtige uren schaatstelevisie mist. Zonder TV kun je hier werkelijk niets live volgen en afstandgemist.nl doet het ook al niet. Zijn Groningse mede-schaatsfanaat bivakkeert nu maar een tijdje bij zijn ouders om het toch te kunnen volgen.

  Drama’s die niemand buiten Nederland begrijpt, denk ik :)

 4. Me!

  Ik ben niet zo’n schaatsfanaat, ik volg hooguit wat er overdag op de radio voorbij komt. Maar Annette heeft sportief revanche genomen.

 5. heb nog steeds niets gezien van die hele winterspelen. ben ook niet zo moe =)

 6. Bert

  Ik zit hier ook met een rood hoofd de leugens van de politiek aan te horen.

  Ik ben het zat. Ik vertrek uit dit land. Zondag al.

  Over een weekje weer terug hoor. Gewoon naar mijn eigen winterspelen in Oostenrijk.

 7. Ik heb vooral naar dat skiën zitten kijken. Kreeg er plaatsvervangend pijn in mijn knieën van. Maar wel gaaf. Zo snel.

 8. sonnetje

  Hier nog iemand met enorm slaapgebrek. En blijdschap over de medailles en mooie prestaties (4, 5 en 6 op mannen 1.000 is toch ook heel goed!), en met verbijstering over wat ons landsbestuur doet. Nou ja, bestuur?

 9. Blije mensen zijn zó fijn om naar te kijken.
  Het houdt je wakker.

 10. Leuk vak, boswachter, wil je al terug?
  Of blijf je vrolijk bij het onderwijs….

 11. Sport is vermoeiend ;-) Vooral als die sport zich in een ander werelddeel afspeelt… Ik ben meestal verstandig, maar ga over het algemeen genomen te laat slapen…

 12. Je wordt al moe als je er naar kijkt ;). Ik hoop dat je inmiddels weer wat energie hebt gekregen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s