(sv)energy…

Ja, mensen. Het is alweer ’n stuk beter. Wat wil je ? Op Terschelling, met houtkacheltje, eigen muziekjes, eigen spullen. Wat eigen opnames maken op de iPod. En kijken naar de verrichtingen van onze sporters in Vancouver. Ja. Ik wel. Want je moet ‘ns weten hoeveel dat *%#$voetbal kost. Aan burgergeld. Wereldwijd. Ook in arme landen… En daar hoor ik nooit zelden iemand over. En ik vind ’t ook veel te mooi. Da’s ook waar. Dus vanavond zitten we weer voor de buis. Met Sjaak en Elsje. Hopelijk op ’t puntje van de bank. En schreeuwen we Sven in de laatste rit, zo rond half elf, naar de meet. En hopelijk is ’t genoeg voor goud. Zo ben ik dan ook wel weer.

Update 24/2:

Man oh man. En wat ’n horror scenario gisteravond. Sjaak zei nog:” ’t enige wat nu nog roet in ’t eten kan gooien is een foute wissel zoals bij Hedrick in Calgary, 2006″. Oeh… had dat nu niet gezegd. Sjaak kreeg dan ook gelijk de schuld. Van Elsje. Maar later moest hij die delen met Gerard. Die ondertussen naarstig op zoek was naar ’n steen om onder te kruipen. De schaatsen van Sven vlogen nog net niet door de lucht, zoals destijds bij Bart. En Ria moest getroost worden door Mart. ’t Was me ’t avondje wel. Elsje kwam vingers te kort voor haar live verslaggeving op Twitter. Waar de opmerkingen natuurlijk niet van lucht waren…
Nee, als er iets slecht voor je hart en bloedvaten is, is het dit wel, Henk !
#datkanbeter

13 reacties

Opgeslagen onder sport

13 Reacties op “(sv)energy…

 1. ik ben ook tegen voetbal. niet tegen balletje trappen, maar wel tegen tig miljoen voor een speler en nog erger vind ik het vandalisme en de andere onzin waarmee betaald voetbal al jaren gepaard gaat. sport in m.i. uit z’n context gerukt, stukje bij beetje, en als ik naar Kleuter kijk, denk ik ‘als ‘ie maar geen voetballer wordt, ze schoppen ‘m misschien half dood.. maar liever dat nog’.. ; )

 2. sport is #stopdetijd

 3. sonnetje

  Ik schreeuw met je mee vanavond! Ook op het puntje van de bank… met hapje en drankje erbij natuurlijk. Hup Sven-the-man! En Bob-zet-‘m-op!

 4. Me!

  Wat mij betreft mogen ze met drie medailles naar huis vanavond

 5. Niet normaal meer … ik zit kapot! Wat een anti-climax! Arme Sven.. :-(

 6. wat is dit voor iedereen een nare ervaring geworden.

 7. Ik loop nog steeds met een mentale kater rond. Over alles hangt een naar gevoel. Vanmorgen hoopte ik nog op een onschuldige verklaring.
  Ook schudden helpt niet.

 8. Maar het was wel gezellig, schaatsen kijken met iemand die je tot voor de start alleen via het web kende. Vond ik dan hè? :-)
  Ik ga er spontaan weer van bloggen ;o)

 9. Vond het een historische avond. Jammer dat de slogan ‘zo lang de tijd groen blijft, gaat het goed’ geen betekenis meer had. Leuk om elkaar gezien te hebben.

 10. Gelukkig maakte Sven er zelf geen drama van, zodat het niet te zwaar werd. Heel verstandig van hem.
  Moet wel bijzonder geweest zijn om met Sjaak en Elsje voor de buis te zitten!

  Dat laatste zeker, ja.
  #twitterenonderhetschaatsenkijken

 11. Roos

  Hee Anders, even wat anders. Beetje laat, maar 1-7 aug. zijn we weer op hét eiland. Dan is er dat keiland gebeuren weer. Nu zou ik wel wat langer op het eiland willen blijven (1 of twee weken). Misschien die 2 weken ervoor (of 1 week) of 1 of 2 weken na 7 augustus. Data staat nog niet vast want we hebben nog geen vrij genomen van werk. Heb jij nog een idee waar je dan het leukste kunt verblijven of in welke hoek we moeten zoeken qua huisje/tentje/caravan? Die ene week op keiland zitten we in een tent..het lijkt me fijn die andere week (of weken) niet in een tent te zitten, tenzij in een héle luxe. Natuurlijk weet ik ook wel dat jij misschien helemaal geen idee hebt, maar ik dacht ineens aan jou en wilde je eerst even vragen voor ik verder zoek. Ben nogal een luie zoeker wat vakantie betreft, dus ben ook altijd te laat. Het gaat tenslotte zoals het gaat ;-)

  Ik ga je bellen. Of mailen…

 12. Bert

  Zo, dat hebben we ook weer gehad en nu op naar het WK en de lente.

  Nee… voetbal. Daar zaten we nét op te wachten : ( Hoe was de wintersport ?

 13. Bert

  Ja voetbal, tenminste een echte sport. Alhoewel je je ook in de goal kunt vergissen….

  Lekkere wintersport. Klein dorpje, twee privepistes bijna voor ons alleen.
  Na 15 jaar weer eens op de ski. De snelheid zat er nog goed in. Hoe het met die bochtjes en remmen zat was ik vergeten. Gewoon hard naar beneden en je laten vallen als de Skihut te dichtbij kwam. Gelukkig wist de vrouw me later ietwat techniek bij te brengen. Dat deed ze ook bij de kids die de smaak te pakken hebben gekregen.

  Klein minpuntje, wat is het toch gruwelijk duur een beetje in de sneeuw spelen….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s